Web Analytics Made Easy - Statcounter

برد پیت فاش می‌کند که از بیماری پروزوپاگنوزیا رنج می‌برد. او می‌گوید: «هیچ‌کس مرا باور نمی‌کند».

به گزارش همشهری به نقل از independent، برد پیت ظاهراً فکر می‌کند که به بیماری «کوری چهره» مبتلا شده است. او توضیح می‌دهد به همین دلیل است که برای به خاطر سپردن افراد تلاش زیادی می‌کند و شاید از او به عنوان فردی منزوی و گوشه‌گیر یاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر ۵۸ ساله در مصاحبه اخیر با GQ در مورد وضعیت پزشکی احتمالی خود و تأثیر آن بر شهرتش صحبت کرد.

به گفته پیت، سرویس سلامت ملی بریتانیا (NHS) پروسوپاگنوزیا را - که هرگز به طور رسمی مبتلا به آن تشخیص داده نشده است - به عنوان وضعیتی توصیف می‌کند که در آن شما نمی‌توانید چهره افراد را تشخیص دهید و او هم در به خاطر سپردن افراد جدید و تشخیص چهره آنها، به‌ویژه در محیط‌های اجتماعی مانند مهمانی‌ها، مشکل دارد.

این محدودیت پیت را نگران می‌کند، او به این رسانه گفت که ممکن است با افرادی که ملاقات می‌کند تاثیری منفی از خود روی آن‌ها بر جای بگذارد و به این مشهور شود که گوشه‌گیر، غیرقابل دسترس و خودشیفته است.

با این حال، به گفته پیت، شخصیت او برعکس این موضوع است، زیرا او می‌خواهد افرادی را که ملاقات می‌کند به یاد بیاورد و وقتی نمی‌تواند شرمنده می‌شود.

NHS بیان می‌کند که پروسوپاگنوزیای رشدی، که بر افرادی که آسیب مغزی نداشته‌اند، تأثیر می‌گذارد، ممکن است از هر ۵۰ نفر یک نفر را تحت تأثیر قرار دهد. این عارضه اغلب از بدو تولد افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و معمولاً به صورت یک مشکل مادام‌العمر باقی می‌ماند.

NHS با اشاره به اینکه این وضعیت می‌تواند منجر به اختلالات اضطراب اجتماعی شود، بیان می‌کند: بسیاری از افراد مبتلا به prosopagnosia قادر به تشخیص اعضای خانواده، شرکا یا دوستان خود نیستند.

آسیب مغزی یا سکته مغزی نیز می‌تواند منجر به ایجاد پروسوپاگنوزیا شود که این اختلال به عنوان پروسوپاگنوزی اکتسابی شناخته می‌شود.

در حین صحبت با GQ، این بازیگر اذعان کرد که وقتی درباره وضعیت پزشکی احتمالی خود صحبت می‌کند، هیچکس او را باور نمی‌کند. او گفت که می‌خواهد با فرد دیگری که از این بیماری رنج می‌برد ملاقات کند.

این اولین بار نیست که پیت علناً در مورد ناتوانی خود در تشخیص چهره‌ها و تأثیر بد آن بر شهرتش صحبت می‌کند. این برنده اسکار قبلاً به Esquire گفته بود که بسیاری از مردم از او متنفرند، زیرا تصور می‌کنند او عمدا به آن‌ها بی‌احترامی می‌کند.

او در سال ۲۰۱۳ به این نشریه گفت: بسیاری از مردم از من متنفرند، زیرا فکر می‌کنند من به آن‌ها بی‌احترامی می‌کنم. من گاهی از آن‌ها می‌پرسم ما کجا با هم ملاقات کرده‌ایم؟ اما بدتر می‌شود. مردم بیشتر آزرده‌خاطر می‌شوند.»

در حالی که پیت اشاره کرد که برخی از افراد با دادن اطلاعات به او کمک می‌کنند، اکثر مردم فکر می‌کنند که او خودخواه یا متکبر است.

این بازیگر در حین صحبت با GQ، همچنین فاش کرد که سال‌ها از «افسردگی درجه پایین» رنج می‌برد و به‌تازگی شادی را کشف کرده است. به گفته پیت، این تغییر تا حدی به دلیل آغوش بزرگ‌تر دوستان و خانواده اوست.

منبع: فرارو

کلیدواژه: برد پیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آنها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلاء به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آنها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین منجر به اکثر موارد تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6097590

دیگر خبرها

  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • پوستکوگلو: کلوپ زود به سطح اول فوتبال جهان برمی‌گردد
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور