Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@02:49:25 GMT

بیماری عجیب و نادر برد پیت فاش شد!

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۱۰۲۵

بیماری عجیب و نادر برد پیت فاش شد!

برد پیت فاش می‌کند که از بیماری پروزوپاگنوزیا رنج می‌برد. او می‌گوید: «هیچ‌کس مرا باور نمی‌کند».

به گزارش برنا؛ برد پیت ظاهراً فکر می‌کند که به بیماری«کوری چهره» مبتلا شده است. او توضیح می‌دهد به همین دلیل است که برای به خاطر سپردن افراد تلاش زیادی می‌کند و شاید از او به عنوان فردی منزوی و گوشه‌گیر یاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این بازیگر ۵۸ ساله در مصاحبه اخیر با GQ در مورد وضعیت پزشکی احتمالی خود و تأثیر آن بر شهرتش صحبت کرد.

به گفته پیت، پسرویس سلامت ملی بریتانیا (NHS) روسوپاگنوزیا را - که هرگز به طور رسمی مبتلا به آن تشخیص داده نشده است - به عنوان وضعیتی توصیف می‌کند که در آن شما نمی‌توانید چهره افراد را تشخیص دهید و او هم در به خاطر سپردن افراد جدید و تشخیص چهره آنها، به‌ویژه در محیط‌های اجتماعی مانند مهمانی‌ها، مشکل دارد.

این محدودیت پیت را نگران می‌کند، او به این رسانه گفت که ممکن است با افرادی که ملاقات می‌کند تاثیری منفی از خود روی آنها بر جای بگذارد و به این مشهور شود که گوشه‌گیر، غیرقابل دسترس و خودشیفته است.

با این حال، به گفته پیت، شخصیت او برعکس این موضوع است، زیرا او می‌خواهد افرادی را که ملاقات می‌کند به یاد بیاورد و وقتی نمی‌تواند شرمنده می‌شود.

NHS بیان می‌کند که پروسوپاگنوزیای رشدی، که بر افرادی که آسیب مغزی نداشته‌اند، تأثیر می‌گذارد، ممکن است از هر ۵۰ نفر یک نفر را تحت تأثیر قرار دهد. این عارضه اغلب از بدو تولد افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و معمولاً به صورت یک مشکل مادام‌العمر باقی می‌ماند.

NHS با اشاره به اینکه این وضعیت می‌تواند منجر به اختلالات اضطراب اجتماعی شود، بیان می‌کند: بسیاری از افراد مبتلا به prosopagnosia قادر به تشخیص اعضای خانواده، شرکا یا دوستان خود نیستند.

آسیب مغزی یا سکته مغزی نیز می‌تواند منجر به ایجاد پروسوپاگنوزیا شود که این اختلال به عنوان پروسوپاگنوزی اکتسابی شناخته می‌شود.

در حین صحبت با GQ، این بازیگر اذعان کرد که وقتی درباره وضعیت پزشکی احتمالی خود صحبت می‌کند، هیچکس او را باور نمی‌کند. او گفت که می‌خواهد با فرد دیگری که از این بیماری رنج می‌برد ملاقات کند.

این اولین بار نیست که پیت علناً در مورد ناتوانی خود در تشخیص چهره‌ها و تأثیر بد آن بر شهرتش صحبت می‌کند. این برنده اسکار قبلاً به Esquire گفته بود که بسیاری از مردم از او متنفرند، زیرا تصور می‌کنند او عمدا به آنها بی‌احترامی می‌کند.

او در سال ۲۰۱۳ به این نشریه گفت: بسیاری از مردم از من متنفرند، زیرا فکر می‌کنند من به آنها بی‌احترامی می‌کنم. من گاهی از آنها می‌پرسم ما کجا با هم ملاقات کرده‌ایم؟ اما بدتر می‌شود. مردم بیشتر آزرده‌خاطر می‌شوند.»

در حالی که پیت اشاره کرد که برخی از افراد با دادن اطلاعات به او کمک می‌کنند، اکثر مردم فکر می‌کنند که او خودخواه یا متکبر است.

این بازیگر در حین صحبت با GQ، همچنین فاش کرد که سال‌ها از «افسردگی درجه پایین» رنج می‌برد و به‌تازگی شادی را کشف کرده است. به گفته پیت، این تغییر تا حدی به دلیل آغوش بزرگ‌تر دوستان و خانواده اوست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برد پیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان

به گزارش صدای ایران از ایرنا، پرفشاری خون به معنای بالا بودن میزان فشاری است که بر اثر برخورد خون به دیواره‌ی سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. سرخرگ‌ها، رگ‌هایی هستند که خون را از قلب به تمام اعضای بدن می‌رسانند.

میزان فشار خون، با دو عدد مشخص می‌شود. فشار خون سیستولیک (عدد بالایی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام انقباض قلب است و فشار خون دیاستولیک (عدد پایینی) نشان دهنده‌ی فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام آزاد شدن عضلات قلب (بین هر ضربان قلب) است.

بالا رفتن فشار خون سبب سکته و مرگ در افراد می‌شود و به همین دلیل از آن به عنوان قاتل خاموش یاد می‌شود.

دکتر مریم طاهرخانی متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره گفت: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند.

به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا - توده بدنی (BMI) بالاتر از ۲۵ -یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلا به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذا‌های سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسید‌های چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است.

طاهرخانی، تصریح کرد: مشکل اصلی برای کنترل فشارخون، عدم پذیرش بیماران است؛ با وجود پیشرفت‌های بسیار در حوزه درمان، اغلب بیماران یا داروهایشان را مرتب مصرف نمی‌کنند، یا تصور می‌کنند پرفشاری خون قابل درمان است و با کاهش فشار ناشی از درمان، بلافاصله دارو را قطع می‌کنند، این آگاهی باید به بیمار داده شود که فشارخون یک بیماری قابل کنترل است، نه قابل درمان؛ این کنترل هم به روش دارو درمانی انجام می‌شود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: توصیه انجمن جهانی فشار خون بر پیروی از یک راهبرد دارویی یکسان در تمام کشور‌ها با طیف‌های مختلف اقتصادی و بهداشتی است، البته ما در کشور ملزم به استفاده از این الگوریتم نیستیم و استفاده از دارو‌های ترکیبی با مصرف یک بار در روز با کارایی موثر، از اولویت‌های تجویزی است که نمونه‌های داخلی آن هم تولید شده‌اند.

دیگر خبرها

  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • واکنش تند میثاقی به صحبت‌های پیرمرد سپاهانی؛ بیجا می‌کنی حرف می‌زنی!  
  • واکنش تند میثاقی به صحبت‌های پیرمرد سپاهانی؛ بیجا می‌کنی حرف می‌زنی!
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد